RELATIEGESCHENKEN

Verras uw relatie met prachtige bloemen!

RELATIEGESCHENKEN
Unsplash

Zet uw relatie in de bloemen

Er zijn diverse gelegenheden om uw relatie (persoonlijk of zakelijk) in de bloemen te zetten. Bijvoorbeeld: - verjaardag- ziekte- huwelijk- geboorte- welkom- afscheid- jubileum- verhuizen Wij kunnen het u tevens makkelijk maken door het bijhouden van verjaardagslijsten. U levert maandelijks de lijst aan en wij zorgen dat de jarige op de juiste datum een bloemetje ontvangt.

Afgestemd op uw wensen

Uiteraard kunnen wij het boeket helemaal op uw wens afstemmen. Wij krijgen iedere dag verse bloemen aangeleverd en ons assortiment is dan ook meer dan uitgebreid te noemen. Onze inkoop beslaat de drie grootste veilingen van Nederland, waar het wereldassortiment aan bloemen wordt aangeboden. Met andere woorden, alles wat in de wereld te koop is kunt u bij ons krijgen. Hierdoor kunnen wij ingaan op uw specifieke wens. Fleur uw marketing op met bloemen

Unsplash
Unsplash

Ruime keuze aan mogelijkheden

U kunt bloemen op diverse manieren in uw marketing verwerken. Wat denkt u van de volgende acties? Het sturen van bloemen naar een relatie met verjaardag, geboorte, huwelijk of ziekte Een uitnodiging voor een groot evenement niet in een gewone enveloppe versturen maar aan een boeket bloemen. De genodigde zal zich deze uitnodiging (en daarmee uw bedrijf) nog lang heugen. Wij beschikken over de logistieke middelen om door heel Nederland eenzelfde boeket met uw uitnodiging te bezorgen. U hoeft alleen een adressenlijst en de uitnodigingen aan te leveren, wij zorgen voor de rest. Zie ook bezorgen Het aankleden van bestaande relatiegeschenken. Zoals het versieren van een wijnrek met bloemen. Of het verwerken van een mooie fles wijn of champagne in een bloemstuk.

Wij kunnen binnen 24 uur grote aantallen bloemenbonnen leveren. Ook deze kunt u vervolgens versturen naar relaties. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk. Wij brainstormen graag met u mee!

Wij brainstormen graag met u mee! Neem contact met ons op voor een afspraak.