Valentijnsdag


*Valentinesday* Do NOT think RED !

Wanneer men iemand bloemen cadeau doet wordt vaak extra aandacht besteedt aan de kleuren en de vorm. Van welke bloemen/kleuren houdt deze persoon hoe is de inrichting van het huis enz. Behalve met Valentijnsdag. Dan laten we dat ineens los, is rood en dan nog het liefste rozen wat de klok slaat?! Maar niet iedereen houdt van rood of van rozen…

Daarbij slaat eerdergenoemde klok op de veiling hoog uit bij de rode bloemen en de rozen. Doordat deze dag over de hele wereld gevierd wordt, maakt de marktwerking van vraag en aanbod dat de rode bloemen en dan met name de rozen buiten proportioneel duur zijn.

U krijgt dan dus weinig voor veel.

Dus stap ‘out of the box’ en zoek ook op deze dag bloemen/kleuren uit waar de ontvanger blij van wordt, de boodschap zit tenslotte in de intentie van het geven en niet in een bepaalde kleur die ooit door iemand is bedacht.

Wij hebben hier een kleine selectie gemaakt om uw geliefde mee te verrassen. Mocht u toch een rood boeket willen bestellen neem dan contact met ons op zodat wij u van een passend advies kunnen voorzien.

Voor meer Valentijn


klik hier

Voor meer Valentijn


klik hier