BEPLANTING

Ervaar de voordelen van planten in huis of op kantoor! Neem contact op voor een oplossing op maat!

contact
BEPLANTING
Unsplash

Beplanting

Door de centrale verwarming, airconditioning, klimaatbeheersing en aanwezigheid van veel computerapparatuur is de lucht in de huizen en kantoren tegenwoordig vaak erg droog. Deze droge lucht kan verschillende gezondheidsklachten als hoofdpijn, vermoeidheid, concentratieproblemen, duizeligheid enz. tot gevolg hebben. Onderzoek van Centrum GBW heeft aangetoond, dat planten voor een goede balans van de luchtvochtigheid zorgen, doordat 97% van het gietwater weer in de lucht terechtkomt. Daarnaast absorberen ze warmte + geluid en zuiveren ze de lucht van stof en verontreiniging. Hierdoor nemen de gezondheidsklachten en dus het ziekteverzuim drastisch af.

Vrolijkheid op kantoor

Naast het reguleren van de luchtvochtigheid toont hetzelfde onderzoek aan dat de aanblik van planten stress kan verminderen en creativiteit bevordert. Los van alle onderzoeken is het natuurlijk algemeen bekend dat bloeiende planten, evenzeer als een boeket bloemen, zorgen voor een stukje vrolijkheid in huis of op kantoor.

Unsplash
Unsplash

Persoonlijk advies

Naast een enkele plant kunt u ook bij ons terecht voor een beplantingsplan. Wij komen u dan adviseren inzake de beplanting en zorgen vervolgens voor de complete aanlevering. Wij werken in deze veel met hydrocultuur. U kunt naast het beplantingsplan vervolgens kiezen voor een onderhoudscontract met eventueel garantie. Wij komen de planten dan eens per twee weken verzorgen en water geven. U heeft er zelf geen omkijken naar. Het beplantingsplan geldt voor zowel kantoren als particulieren.

Neem voor meer informatie contact met ons op!