Over ons

Over ons

Over ons

Bloemsierkunst Anneke Kapteyn is opgericht in 1960 door Anneke Kapteyn en sinds 1979 in handen van de familie Groen. De gezellige buurtwinkel is in de loop der jaren uitgegroeid tot een marktgerichte onderneming op zowel de zakelijke als particuliere markt. De familie Groen heeft eind 2022 besloten om te stoppen met het bloemistenvak en dat betekent dat de winkel aan de Jan van Scorelstraat in Utrecht sinds eind januari 2023 haar deuren heeft gesloten.
Fleurop verzorgd in samenwerking met haar lokale vakbloemisten in Utrecht en de rest van Nederland alle bestellingen. Zij zorgen ervoor dat de boeketten met net zoveel liefde worden gemaakt en persoonlijk bezorgd, in Utrecht zelfs door dezelfde bezorgers.

Unsplash
Unsplash

Onze bloemen

Wij krijgen iedere dag verse bloemen aangeleverd en ons assortiment is dan ook meer dan uitgebreid te noemen. Onze inkoop beslaat de drie grootste veilingen van Nederland, waar het wereldassortiment aan bloemen wordt aangeboden. Met andere woorden: alles wat in de wereld te koop, is kun je bij ons krijgen. Hierdoor kunnen wij ingaan op jouw specifieke wens. Bloemen bestellen vanachter je computer? Snel en makkelijk! Plaats snel en gemakkelijk jouw bestelling via de button Webshop. Betalen doe je op een veilige manier per creditcard of IDEAL. Vaste klanten kunnen uiteraard op rekening kopen.