Bloem abonnement

Geef jezelf iets waar je echt blij van wordt! Laat je door ons verrassen of kies je eigen stijl en kleur. Ontvang zo vaak als je wilt een prachtig Anneke Kapteyn boeket en geniet van de vele voordelen.

Bloem abonnement
Unsplash

Een prachtig boeket wekelijks bezorgd

Als je kiest voor een bloem abonnement bij Anneke Kapteyn ontvang je wekelijks een met zorg samengesteld boeket met de mooiste bloemen die het seizoen te bieden heeft. Het bloemabonnement zorgt voor gemak, maar wel met de kwaliteit en persoonlijke service die je van ons gewend bent.

Een abonnement op maat met veel voordelen

Bij een minimale afname van 10 keer leveren wij de boeketten gratis en compleet met leenvaas bij je thuis. Wij snijden alle stelen al schuin voor je af zodat je direct kan genieten van je bloemen. Onze eigen bezorgservice brengt de vaas met bloemen gewoon bij je thuis binnen het afgesproken tijdslot en neemt de oude vaas weer mee terug. Wil je de bloemen liever in je eigen vaas schikken of de service eerst 5 keer proberen? Dan krijg je ons superscherpe Anneke Kapteyn mesje cadeau en geven wij je alle tips die je nodig hebt om zo lang mogelijk van je bloemen te genieten! Bij bestellingen boven de 100,- rekenen wij géén verzendkosten!

Unsplash
Unsplash

Zakelijk bloem abonnement

Het bloem abonnement is niet alleen geschikt voor particulieren, maar ook voor op kantoor. Geef jouw kantoor, lobby of vergaderzalen wat extra kleur met een prachtige bos bloemen. Wekelijks wordt het boeket kant en klaar en in een leenvaas bezorgd. Zo staan de bloemen er altijd fris en verzord bij. Bij bestellingen boven de 100,- rekenen wij géén verzendkosten!

Bloem abonnement

Jouw wensen

Persoonlijke gegevens

Adresgegevens