Rouwbloemwerk


Men wil er liever niet mee worden geconfronteerd, maar de dood is nu eenmaal een onderdeel van het leven. Een verdrietig onderdeel maar wel het laatste. Op een goede manier afscheid nemen kan dan ook helpen bij het rouwverwerkingsproces. Een uitvaart wordt vaak zo verzorgd dat het een weerspiegeling is van de overledene. Bloemen kunnen dit aspect visualiseren. Hiermee vormen bloemen vaak een belangrijk onderdeel van de uitvaart. 

In onze winkel is een speciale ruimte waar de nabestaanden rustig samen met één van onze medewerkers (sters) kunnen beslissen over het bloemwerk bij de begrafenis of crematie. Wij hebben diverse boeken met rouwarrangementen en voorzien u van professioneel advies. Uiteraard kunnen wij aan uw specifieke wensen voldoen. Wij kunnen ook de kerk of het crematorium voor u in gepaste stijl aankleden. In de webshop vindt u een overzicht van arrangementen die wij hebben gemaakt met bijhorende prijzen, zodat u een idee krijgt wat u kunt verwachten voor welke prijs. 

Wij zijn van mening dat een arrangement niet per definitie sober hoeft te zijn. Het is iets waar de nabestaanden troost uit kunnen putten en mag dus ook kleur hebben. Als u even rustig ons boek wilt inkijken, klik dan hier. Voor de prijslijst klikt u hier. Als u een rouwarrangement bestelt kunt u er ook een lint bijbestellen de kosten hiervan zijn €15,= inclusief bedrukking op twee slippen. Alle genoemde prijzen in de presentatie zijn exclusief de prijs van het lint. Enkele voorbeelden uit onze webshop:

Rouwboeket Pastel

prijs vanaf € 30,- Dit liggende boeket is met veldachtige bloemen gebonden in zachte zomerse tinten.
€50,00 Bekijk product

Rouwboeket Roze

prijs vanaf € 40,- Dit liggende boeket is met roze seizoensbloemen samengesteld. 
€40,00 Bekijk product

Rouwboeket Troost

prijs vanaf € 40,- Dit liggende boeket is met veld achtige bloemen in felle kleuren samengesteld.
€40,00 Bekijk product

Rouwarrangement Pastel

prijs vanaf € 60,- Compact rond gestoken rouwstuk met zachte kleuren en bloemen. Het arrangement komt lieflijk en speels over en is per seizoen anders te maken met zachte kleuren.
Speelse elementen zoals gras en eucalyptus zijn karakteristiek in dit bloemstuk.
€60,00 Bekijk product

Rouwarrangement Angels

prijs vanaf € 150,- Biedermeier rouwstuk met pastel kleurige geurende rozen. Dit bloemstuk is ook te maken met een andere kleurstelling van rozen.
€195,00 Bekijk product

Rouwarrangement Blauw Paars

prijs vanaf € 150,- Ellips vormig rouwarrangement in blauwe en paarse kleuren. De bloemen zijn luchtig en veldachtig in het stuk verwerkt zodat er een los en natuurlijk geheel ontstaat
€150,00 Bekijk product

Hartvormig arrangement Rode Roos

prijs vanaf € 175,- Hartvormig rouwstuk met rode rozen. Het rouwarrangement is zo opgestoken dat de vorm driedimensionaal lijkt. Het stuk is ook in andere kleuren te maken.
€275,00 Bekijk product

Rouwarrangement Rond Wit

prijs vanaf € 75,- Rond gestoken arrangement met verschillende soorten witte bloemen en diverse soorten blad materiaal.
€100,00 Bekijk product

om ons rouwboek in te kijken


klik hier

om ons rouwboek in te kijken


klik hier

om ons rouwboek in te kijken


klik hier

Voor de prijslijst klikt u hier.