Rouwbloemwerk


Men wil er liever niet mee worden geconfronteerd, maar de dood is nu eenmaal een onderdeel van het leven. Een verdrietig onderdeel maar wel het laatste. Op een goede manier afscheid nemen kan dan ook helpen bij het rouwverwerkingsproces. Een uitvaart wordt vaak zo verzorgd dat het een weerspiegeling is van de overledene. Bloemen kunnen dit aspect visualiseren. Hiermee vormen bloemen vaak een belangrijk onderdeel van de uitvaart. 

In onze winkel is een speciale ruimte waar de nabestaanden rustig samen met één van onze medewerkers (sters) kunnen beslissen over het bloemwerk bij de begrafenis of crematie. Wij hebben diverse boeken met rouwarrangementen en voorzien u van professioneel advies. Uiteraard kunnen wij aan uw specifieke wensen voldoen. Wij kunnen ook de kerk of het crematorium voor u in gepaste stijl aankleden. In de webshop vindt u een overzicht van arrangementen die wij hebben gemaakt met bijhorende prijzen, zodat u een idee krijgt wat u kunt verwachten voor welke prijs. 

Wij zijn van mening dat een arrangement niet per definitie sober hoeft te zijn. Het is iets waar de nabestaanden troost uit kunnen putten en mag dus ook kleur hebben. Als u even rustig ons boek wilt inkijken, klik dan hier. Voor de prijslijst klikt u hier. Als u een rouwarrangement bestelt kunt u er ook een lint bijbestellen de kosten hiervan zijn €15,= inclusief bedrukking op twee slippen. Alle genoemde prijzen in de presentatie zijn exclusief de prijs van het lint. Enkele voorbeelden uit onze webshop:

om ons rouwboek in te kijken

klik hier

om ons rouwboek in te kijken

klik hier

om ons rouwboek in te kijken

klik hier

Voor de prijslijst klikt u hier.