Dank je wel en tot ziens.
18-01-2023

Dank je wel en tot ziens.

Beste relatie,

Met een beetje pijn in mijn hart, een stukje opluchting en een vleugje nostalgie stuur ik deze mail. De afgelopen 33 jaar heb ik met veel plezier elke dag met mijn team voor u klaargestaan door middel van het maken van mooi bloemwerk en het voeren van leuke en bijzondere gesprekken. En tóch heb ik onlangs besloten dat ik toe ben aan een andere uitdaging, wat dat gaat zijn is voor mijzelf ook nog een verrassing. 

Het betekent echter wel dat ik met bloemistenpensioen ga. Dit houdt automatisch in dat, na meer dan 60 jaar, de winkel aan de Jan van Scorelstraat op 23 januari haar fysieke deuren zal sluiten. Dit betekent gelukkig niet dat Anneke Kapteyn helemaal verdwijnt. Wij waren sinds 1979 al lid van verzendorganisatie Fleurop en ik ben blij te kunnen mededelen dat met hen een overname is bereikt. Dit houdt in dat Fleurop Interflora Nederland voortaan zorgdraagt dat alle afspraken en bestellingen gewoon door zullen lopen zoals u gewend bent.

Vanaf 24 januari zal Fleurop in samenwerking met haar lokale vakbloemisten in Utrecht en de rest van Nederland al uw bestellingen gaan verzorgen. Zij zorgen ervoor dat de boeketten met net zoveel liefde worden gemaakt en persoonlijk bezorgd, in Utrecht zelfs door dezelfde bezorgers.

U kunt boeketten blijven bestellen op de manier zoals u gewend bent, Dénise van Zomeren blijft uw contactpersoon en staat voor u klaar. De website www.annekekapteyn.com blijft bestaan net als het telefoonnummer (030 - 2510688) en het emailadres (info@annekekapteyn.com). Kortom, we zorgen ervoor dat er zo weinig mogelijk verandert. Net als wij staat ook Fleurop voor service, kwaliteit en betrouwbaarheid en dat is ook wat u mag verwachten.

Persoonlijk wil ik u bedanken voor de jarenlange fijne samenwerking, het vertrouwen en de leuke gesprekken met een lach en soms een traan. Ook namens ons gehele team. Daarnaast wens ik u een zelfde mooie verdere samenwerking toe met Fleurop, waar ik alle vertrouwen in heb.

Zijn er nog vragen dan beantwoorden we die uiteraard met plezier! Wellicht kom ik u nog tegen in een andere rol op een andere plek dus daarom zeg ik graag tot ziens en het gaat u goed!

Warme groet,

Pieter Groen