DECORATIE & STYLING

De perfecte bloemen voor ieder evenement. Neem contact op voor advies op maat.

contact
DECORATIE & STYLING
Unsplash

Evenementendecoratie

Evenementdecoratie (symposia, lezingen, bruiloften, begrafenissen, openingen e.d.) Bij elk evenement is het belangrijk dat het de gepaste uitstraling heeft. Vrolijk, sober, ingetogen, stoer of chique, de finishing touch ligt onomstotelijk bij het bloemwerk. Wij bekijken de ruimte, de uitstraling van het evenement, de variëteit aan gasten en stemmen in overleg met de opdrachtgever het bloemwerk daar op af. Uiteraard krijgt u, indien gewenst, eerst een offerte op maat. Ons doel is te zorgen dat úw evenement een uitstraling krijgt die men niet snel vergeet. Styling van productpresentaties (beursstand, showroom e.d.)

De juiste uitstraling

Laat uw producten goed tot uiting komen in een gepaste omgeving. Uiteraard ontvangt u van ons een advies en offerte op maat. Graag denken wij mee hoe uw producten met ons bloemwerk het best tot hun recht komen. Ons doel is te zorgen dat úw product de juiste uitstraling heeft. Decoratie vergaderfaciliteiten.

Unsplash
Unsplash

Advies op maat

Of het nu een belangrijke klantpresentatie is of een interne boardmeeting met managers uit het buitenland. Of u nu gebruik maakt van een vergaderlocatie op kantoor of in een extern centrum. In alle gevallen is het belangrijk dat de ruimte er goed verzorgd uit ziet. Een mooie plant of prachtig tafelarrangement maakt het geheel af. Ondanks onze ruime ervaring op dit gebied, bekijken we iedere opdracht met een frisse nieuwe blik. We komen de ruimte bekijken en geven een advies op maat. 

Neem voor meer informatie contact met ons op!